Min Snapchat?

5 TING I IKKE VIDSTE OM MIG?!?…

Hey Queens.

Synes det er på tide i lærer mig lidt bedre at kende. I kan måske få et lidt bedre indblik i hvem jeg er som person.;D Håber i tage godt imod det, og skriv endelig hvis i ville have mere.

Jeg kan ikke tåle tomater – Det lyder mærkeligt men jeg kan ikke tåle store mænger af f.eks ketchup, hvilket jeg ikke kan lide, eller bare tomater. Hvis jeg spiser for mange tomater, så bliver mit hoved rødt, og jeg kommer til at ligne en lille tomat.

Jeg har været syg – Da jeg var mindre havde jeg astma, det var forfærdeligt, meget forfærdeligt. Jeg har mange gange faldt  om, jeg er endelig ude af det, og det er dejligt.

Jeg har været syg – Ja, det lyder af mange, meeeeen, det er ikke alle hele søskende. Faktisk er ingen af dem hel´søskende. Jeg har 3 brødre, og 2 søstre. De er alle sammen over 18, så de er flyttet hjemmefra, for længst.

Okay, for at sige det ligeud, er jeg meget doven. I weekenden ligger jeg faktisk stort set bare i min seng, og ser film, ahha.

Okay, langt og langt, så meget er sagt. Jeg bor ca 3 kilometer ude fra min nærmeste by, lidt ude på landet. Jeg bor i et 2 etagers hus, det er stort og dejligt, ahh.

 

Håber i måske har grint lidt af de her facts, eller måske bare syntes de var sjove. Skriv hvis der er noget i gerne ville vide, så skal jeg gøre mit for at svare på det.

Hvis i har problemer eller bare ville skrive, så er i velkommen til at gøre det på mine sociale medier, som i kan finde her på blogge, i kan også skrive til min mail ” ceciliekejser@me.com “.

Bye Queens. Hope u have a wonderful day

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min Snapchat?